Nőnapi ajándékötletek – gondolj Magadra is!

Közeledik a Nőnap: ebben a soha meg nem álló világban talán minden évben mást jelent nőnek lenni. Neked mit jelent ma Magyarországon nőnek lenni? Egyik nap talán könnyű, másik nap nehéz? Meg tudod élni a hétköznapokban a nőiességedet? Ünnepled-e magadat és nőtársaidat? Szánsz-e magadra kellő időt? Szereted-e a nőnapi figyelmet?

Sokszor talán túl sok az elvárás, megfelelni mindenfelé, egy ki tudja milyen mércének, valami megfoghatatlan ideálnak. Egy ponton aztán megtanulunk elengedni, és kapcsolódni a tökéletesen tökéletlen valónkkal.

Dőlj hátra és lepd meg saját magad egy kis ajándékkal! Ha pedig valamilyen zero waste ajándékot keresel édesanyádnak, nagymamádnak, lányodnak, barátnődnek: gyere, tarts velünk – mutatjuk, milyen nőnapi ajándékötleteink vannak!

Ráadásul minden rendelésed mellé mi is megajándékozunk: választhatsz scrunchie hajgumit vagy szappanzsákot! A rendelésed végén csak írd be kuponkódnak, hogy NONAP1 ha hajgumit szeretnél, vagy NONAP2 kuponkódot, ha szappanzsákot.

1. Bambaw biztonsági borotva csajos színekben

Az eldobható borotvák gyönyörűséges alternatívája.
Ez a biztonsági borotva
hagyományos, zárt fésűs, dupla élű, cserélhető pengés borotva.
Elegáns, vékony nyele kézre áll, könnyű használni.

Csodás színekben találod a webshopban: mi a rose gold, piros és rózsaszín színekre esküszünk!

Igényes papírdobozban van, így ajándéknak is tökéletes tudatosan élő rokonodnak, barátodnak.

A borotva egy darab borotvapengével együtt érkezik és egy kicsi állvánnyal. Érdemes mellé pengecsomagot is betárazni.

2. Illatos Életvirág szappan levendulával

Létezik olyan, aki ne örülne egy illatos szappannak? Mi bizony úgy gondoljuk, nem!

A levendula meg pláne egy olyan illat, egy virág, amely annyi emléket hordoz, hogy mindannyiunkból előhúz egy kedves emléket. Legyen az Tihany, Ozorai Pipó várának emelete vagy egy illatpárna a ruhák között.


A levendulás Életvirág szappan jótékony levendula illóolajat, és levendula virágot tartalmazó szappan, nyugtatja, puhítja a bőrt.
A levendula kivonata normalizálja a bőr faggyútermelését, ezáltal az optimális, egészséges állapot elérésében segíti a bőrt. Ajánljuk a tiszta, matt, puha, egészséges bőr eléréséhez, a vegyes, vagy normál bőr ápolásához, napi tisztításához. Az arcbőr és a teljes testfelület bőrének tisztítására alkalmas.

3. Kismamáknak Owaster mosható popsitörlőkendő

Ha meglepnél nőnapi ajándékkal egy kismamát és a babáját, válassz mosható popsitörlőkendőt!

Amellett, hogy az eldobható popsitörlőkendők gyakran mesterséges anyagokkal vannak átitatva, óriási mennyiségben fogynak kisbaba mellett. A mosható popsitörlőkendők előnye az eldobhatóakkal szemben – a családi költségvetésre gyakorolt jótékony hatásuk mellett – az, hogy jót tesznek a babád bőrével és a Földet is kevésbé terheljük szeméttel.

A mosható popsitörlő kendők 160-170 csomag eldobható törlőkendőt helyettesítenek egy gyerek szobatisztulásáig. A tapasztalat azt mutatja, hogy mosható törlőkendőből sokkal kevesebb fogy egy nap alatt, ugyanis hatékonyabban tisztítanak a textúrájuknak köszönhetően. Egy igazán durva helyzetnél míg az eldobhatóból elhasználhatunk akár 4-5 db-ot is, addig a mosható verzióból elég lehet 1-2 darab.

A csomagban 15 db törlőkendő található.

4. Rusztikus Owaster len szalvéta

Egy ilyen szalvétáért biztosan hálás szavakat fogsz besöpörni.

A 100% lenből készült szalvéta akár hétköznap, akár hétvégén a szépen terített asztal dísze lehet. Útközben is hasznos útitárs, elengedhetetlen táskakellék akár munkában, akár iskolában. Minimalista, rusztikus és elegáns.

A lenvászon egy különösen erős és strapabíró textília, antiallergén és egy nagyon környezetbarát választás. A lenvászon előállítása során nem igényel kémiai műtrágyát, rovarirtó szereket, és a pamutvászonhoz képest sokkal kevesebb vízre van szükség.

5. Ifjú környezetvédőknek Owaster mosható nasitasi

Ne feledkezzünk meg a fiatal, ám tudatos ökoharcosokról sem, hiszen ők lesznek a jövő döntéshozói. Lepd meg őket is nőnapi ajándékkal!

Az Owaster újrahasználható tasakok vízhatlan, letörölhető béléssel rendelkeznek. Számtalan funkciót betölthetnek egy zero waste háztartásban.

Az eldobható folpackok, alufóliák, műanyagzacskók és egyéb csomagolóanyagok helyett használhatják, így rengeteg szeméttől kíméli meg a tulajdonosát.

Lehet benne tárolni a:

  • tízórait
  • uzsonnát
  • szendvicset
  • maszatoló gyümölcsöt és lekváros buktát
  • aszalványokat és egyéb nassolnivalókat.